Håll tummarna...

...för att ja ska få dra på nostalgikonsert i helgen =)  Verkar finnas några biljetter kvar att se Take That på Wembley...ja vet d är inte alls särskilt coolt att digga dom men ja gör det iaf (så det så!)  Har gjort sen ja va liiiiten 11-12åring nånting så är väl på tiden att ja ser dom live, eller hur?!
Min kära kusin ska hjälpa mig med bokandet ikväll...så forhoppningsvis kommer ja stå å gapa som en liten fjortis i London på lördag :P hmm, låter inte riktigt som Kattis men nån gång ska väl va den första =)


...den skönsjungande Gary Barlow skulle ja inte tacka nej till att få spendera en natt (eller fem) med  ;)


Tänkte gå iväg med Eiris te bibblan idag men hon får visst hit en lekkompis i e.m, vilket är roligt för henne...men ja hade liksom sett lite framemot att kanske kunna låna några Janet Evanovich böcker...verkar som att d kommit ut några om prisjägaren Stephanie Plum som ja inte hunnit med och läsa än. Bibblan finns ju iofs kvar imorgon oxå å har ja väntat så här länge så :P

Nu ska ja plocka upp Eiris. Seeya!


Go´morron! VA?! Är klockan 12!?

Har precis kollat in premiären av "Allsång på skansen"...å fick jämmer lite hemlängtan...tack vare mr svensk sommar = Tomas Ledin...d är nån ja skulle vilja se och framförallt höra live en ljum sommarkväll =)
När han drar igång "Inatt är ja din", "Sommaren är kort" eller "En dag på stranden" så blir ja alldeles somrig å pirrig i kroppen :P  Och om ni undrar hur det är att vara somrig i kroppen så kan ja bara svara att det är en känsla som inte kan beskrivas endast upplevas!




Idag tog ja en liten sovmorgon (vaknade kl.12) *oops* Det blev lite sent igår...inatt för särskilt då mig å Helena, vi satt ute i trädgår´n å snackade å drack cider till kl.4 (am alltså)  va lite påverkad när ja la mig måste ja erkänna men det va så trevligt och kul att d helt klart va värt att sova bort halva dan idag =)  Jag vaknade till vid 8.00 först men kände att fyra timmars sömn va lite lite så låg kvar i sängen...och somnade om! D va nice!


Har inte gjort så mycke annat än å duschat, kollat nyheter på webben och sett klart första säsongen av brittiska komediserien "Green Wing", såå kul!

Hur går d för er alla där hemma i värmeböljan förresten? Överlever ni ;)

*vinkar hejdå m lilltån*

Tjata lagom :P

- Behöver du kissa? säger Eiris vid middagen och ser frågande på mig.
- Hehe, nej tack ja behöver inte kissa just nu men tack för att du frågade.
Är en fråga som hon själv måste svara på säkert 50ggr om dagen så kanske inte så konstigt att hon vill ge igen :P


Vi har haft en bra dag iaf, ensamma som vi varit heela låånga dagen...för (Eiris) mamma å pappa  åkte direkt fr jobbet till London för att gå på konsert =)  Hoppas dom har en superskön kväll! Det har ja iaf!

Ha d!


Ego-Time =)

Gluttade in på facebook för en stund sen och upptäckte då att Fialia lagt in lite bilder fr veckan hon spenderade här =)
Jag hade fastnat på såå många fler kort än ja trodde...men ser inte ut som en fet kossa på alla iaf *hahaha*


...Fialia och Kattiz





...läcker bild förutom den där bruden m den rosa väskan då *hehe*

Har skickat iväg ett gäng m friend requests på fb idag men ingen som svarat...än så länge...Tror att ja hittat ett av barnen som jag var barnflicka hos i Norge bl.a...får se om hon kommer ihåg/känner igen en (om det ens är rätt människa ja hittat) har ju inte setts på 7 år iaf.

Nu ska ja sova...eller gå in till sängen iaf. Skulle lagt mig före nio ikväll men som vanligt går det inte enligt planerna...tänkte det igår oxå men satte igång "My Bloody Valentine" 3D och man kan ju inte stänga av mitt i filmen =)
Ni som inte sett den, strunta i det! Om ni inte diggar Jensen Ackles som ja råkar göra ;)  Filmen är kass iaf! Så nu har ja varnat er, skyll inte på mig om ni "slösar" bort en kväll på den sen.

Ok, sängen va det ju!

Fredag imorgon =)  ja är barnvakt men har tv´n för mig själv so fine by me! =)

Good night, sleep tight, don´t let the bed bugs bite!


Grattis du har vunnit!!

I måndags åkte Fia hem till Sverige å vips så kom solen tillbaka till BW =)  Den tyckte visst inte att hon skulle få känna på det härliga vädret här för den försvann dagen efter hon landade här å kom tillbaka dan efter hon åkt igen. Eller den visade sig väl kanske 5min 3ggr/dag och tidigt varje morgon, annars va det rätt molnigt under förra veckan. Men nu har sommaren hittat tillbaka! Idag tog ja lite melusin t.o.m...första gången på flera dar...tacksam för d lilla ja kan få.

Apropå d lilla, ja fick ett samtal igår, på "svenska mobilen":
- Hallå!
- Hej! Jag heter Fredrik (eller nå sånt) och ringer från postkodlotteriet! Är det Katarina jag pratar med?
(Wow! Coolt tänker ja, nu har ja vunnit en massa pengar!)
- Ja, d är Katarina =)
- Va bra, jo anledningen till att ja ringer är för att du har vunnit...
Jag ser dollartecken blinkandes framför mig, precis som på tecknad film när man va liten...och så fortsätter han:
-...150kr!
VAA!? 150kr! Han måste skämta...dollartecknen flyger iväg som små söta fåglar och jag sjunker ihop med en djup suck. Va glad ja känner mig för att jag svarade...ja menar d kostar ju ingenting för mig att ta emot samtal när ja är i utlandet (",)
*grrr*
- Va kul! lyckas ja iaf klämma fram. "Alltid kul att vinna!"
- Ja men visst är det, forts nörden i andra änden. "Och nu bara för att du vunnit så har ja ett riktigt bra erbjudande åt dig.."
- Jaha....(får ja besök av fröken Graaf eller)
- Du kan få ta del av våra small eller medium paket som vi har...
(ok, kommer inte ihåg ordagrant va han pladdrade om men ja fattade poängen)
- Hmm, så du vill helt enkelt ha mer pengar av mig...
- Ja alltså...han skrattar lite generat. "Vi har extra dragningar nu i sommar och grannyra som kommer upp i oktober och skaffar du nåt av våra paket har du större chans att vinna mer pengar."
- Jo, så är det kanske...men nu är det så att ja har ingen fast inkomst så vet inte hur ekonomin ser ut från månad till månad...därför så vill ja inte dra på mig några fler utgifter just nu.
Han fattar vinken, gratulerar till min värsting vinst å vi säger hejdå och lägger på.
Den där miljonvinsten som ja går å väntar på lyser m sin frånvaro men 150kr är en månad "gratis" på lotteriet. Man ska ju se det positiva i allt...men va väldigt svårt just den gången...

Då va d roligare i måndags kväll när vi kom hem fr Heathrow (vi skjutsade in Fia till flyget) och såg att ja hade missat samtal fr en förälder i Nora. Blev lite stöss, fattade liksom inte varför hon skulle ringa mig när hon vet att ja är i England men så hade hon varit så duktig å pratat in meddelande:
- Hej Kattis! Det är M... och L...´s mamma, vi ville bara ringa och kolla hur du har det. Vi saknar dig här. Vänta här får du prata med L... 
- Hej Kattis! Vi saknar dig! När kommer du tillbaka?
Några få ord men värmde såklart väldigt mycke. Kul å höra att man är saknad, då får man liksom bekräftat att man måste gjort nånting rätt =)  Ska försöka ringa å prata lite m dom nån kväll här i veckan, kanske kan få höra lite skvaller fr storstan Nora oxå samtidigt :P

Byebye!


Lördag och snart slut på ledigheten...

Den här veckan har d varit mycke buss-åkande både hit men kul har vi haft.
Måndag kväll: hämtade upp Fia i Southampton.
Tisdag: kollade runt här i Bishops Waltham å njöt av vädret


...Bishops Waltham...


...oxå Bishops Waltham...

Onsdag: Southampton och shopping
Torsdag: Winchester, vi kollade in katedralen och film affären ;)


..Katedralen from the outside...


...and from the inside...

Fredag: efter över en timmes bussresa befann vi oss ÄNTLIGEN i Eastleigh...när man åker m bussarna här känns d som att skumpa runt på en gammal sliten berg-och-dalbana...uscha! Så en timme är väääldigt lång tid!
Men vi överlevde den trippen oxå och hittade (med lite hjälp) till nya bion. Vi såg Transformers - Revenge of the fallen! Inte lika bra som första men väldigt bra ändå =)  action! pang-pang! robotar! Kan man begära mera?!




...vilka sexy babes, right?!..


Idag är det en kolla film och slappa dag, är ju trots allt helg! Så nu ska jag göra fortsätta m det =)

Seeya!


Socker eller salt...det är frågan? :P

Southampton idag...igen =)  Känns som ja skriver om den stan hela tiden men kan inte rå för att d inte finns nå skivaffär i den lilla byhålan ja bor :P

Ikväll tänkte Fia festa till det lite m micro popcorn till filmen...tack å lov...för det visar sig när hon ändå trots det äckliga brända smakar på popcornen att det är SOCKER på dom!?!? Ja menar HALLÅ! Socker på popcorn!? Helt sanslöst! Fia är helt förstörd av den hemska upplevelsen :P Kattis smakade aldrig så hon mår great!
Jag kommer nog aldrig upphöra att förvånas av detta landet.

Imorgon bär det av mot Winchester...blir intressant å se va d är för plejs...ska försöka komma ihåg kameran så ja kan lägga upp lite bilder åt er stackare som måste stanna hemma i tråkiga Sverige (landet som har salt på popcornen) *hahaha*

puss puss


My computer is fantastic! =)

Ja kan använda min dator igen!!! Woohoo!! Oj, va ja har saknat den! Det är absolut inget fel på Helenas men...den är liksom inte min... 
Fia klarade resan hit superfint trots otrolig resfeber :P men hon va såå duktig! Och snäll som Fia alltid är hade hon köpt m sig ny nätadapter till datorn, så nu är det bara omfromatering sen är ja riktigt HAPPY! Tusen tack Fia!!
Jag åkte in till Southampton igår vid halv fem tiden, tänkte ja kunde kolla lite affärer innan dom stängde. Hamnade ju såklart inne på HMV...för musik å film d är mitt liv d se *hahaha* Blev faktiskt "bara" 4st skivor denna gång men lovar att bättra mig till nästa tripp. Lär ju åka in m Fialia å kollar läget oxå, hon dök upp halv nio så vi hann inte kolla nå affärer...hade inte orkat om möjligheten ramlat på oss. Vi tog en taxi hem istället, för sista bussen går fr stan ca 18.10 :S  Resan gick på £25 men va billigare än ja trodde ändå.

Fia lyssnade på mig å lämnade regn å elände hemma i Sverige, för idag är det återigen sol sol sol å klarblå himmel! =)
Dagen blir så mycke lättare när vädret är nice, don´t u think?! ;)


Har inga planer för dagen, väntar på att Fia ska vakna. Hon är helt slut stackar´n, inte så bara att resa inte. Dom första dagarna efter att ja kommit hit är alldeles dimmiga, kommer inte ihåg nånting. Får se hur d går för Fian.


...så här brukade Kattis se ut innan hon fick bukt m allergin ordentligt, visst är sommaren härlig! Eiris ser iaf pigg ut =) 


Ha en underbar dag everyhoopa så återkommer ja en annan dag. Puss å kram

ps. vill tacka my girlfriend för all härlig läsning i bloggen oxå. puss på dig ;)

No more breaking out of prison...

Klockan är snart elva å ja borde lägga mig å sova för blev inte mycke av den varan natten till idag. Är ju ensam hemma så fastnade framför tv´n igår kväll å lyckades såklart somna...sov väl ett par timmar å vaknade strax efter tre då snubblade ja in till sängen men va helt plötsligt klarvaken! Somnade om runt halv sex å vaknade ca 4tim senare.
Idag har ja varit oerhört aktiv...gått mellan toan å soffan ;)  Har kollat in få se nu 12st vanliga å ett dubbelavsnitt av Prison Break!! Det finns både bra å dåliga anledningar med att spendera dagen m nå slags tv-serie marathon som ja precis gjort...
Bra: man hänger m mer i storyn...å slipper vänta en vecka på nästa avsnitt...
Dåligt: man glömmde lätt bort att äta...
Så med sammanlagt 6timmars sömn å lite frukost bestående av yogurt å macka sitter ja här nu å försöker skriva detta inlägg...Är inte så lätt när tangenterna verkar leva ett eget liv å flyttar på sig hela tiden *suck*  Borde fatta vinken å släcka ner å lägga mig men d finns säkert nån bra film på tv nu som inte kan missas...ja menar, sova, d kan man ju göra när man blir gammal ;) 

Sussa sött!!


Spider attack!!

Tisdag idag, dagarna lunkar på i bra takt. På fredag el senast lördag åker la familia iväg på semester å Kattis blir ensam hemma (över helgen) sen på måndag kommer Fialia hit å hälsar på =)  Tänk va mycke roligt vi ska hitta på. Första kvällen blir det nog en hel del tjattrande, vi har ju så mycke att gå igenom om va som hänt dom här veckorna som vi inte setts. Har inte tänkt så mycke på schemaläggning över veckan, känns mer som att man kan ta d som d kommer. Blir aldrig som man tänkt sig ändå...

Va in till Southampton i helgen! Fick skjuts in men fick vackert vänta på bussen hem sen, å d gick så bra så. En otroligt skön stad d där. Massa affärer, folk å sånt men d är lite som i Oslo...man blir inte själv stressad trots att alla omkring en springer runt som galningar. När ja satt å väntade på bussen hem kom det en liten grabb m sin pappa å satte sig bredvid mig på bänken. Å den grabben kunde prata, helt sinnes, munnen gick i ett. Märktes att pappan började bli sliten när ungen för säkert 14e gången (inom loppet av 1.5min) frågar:
Is that our bus?! Is our bus coming now!?
Sen skulle han sitta på bänken å i nästa sekund satt under den, sen drog han iväg så pappan fick kuta efter som en galning. Det va riktigt underhållande =)  d är d ju alltid så länge man inte själv befinner sig i en sån situation som pappan då gjorde.."Härligt å vara ledig" for genom mitt huvud då.

Kan fortfarande inte anv min egen dator, måste köpa ny adapter...såklart! I never learn! Kattis å datorer, bad combination!
Men hoppas på att kunna fixa en snart...m lite hjälp fr Aki då :P


Allergin har ja börjat få kontroll på m nya medicinen ja köpte i helgen. Använder nässpray nu istället för tabletter å kan sova på nätterna, såå underbart! Förutom när d dyker upp spindlar i sängen då *iiiik* D va i söndags natt som ja först vaknade å va så sanslöst törstig att ja va tvungen att gå ner å dricka vatten sen fick ja sova ca 2 timmar...vaknade då av att d va nåt som killade på handen, jag borstade bort d å vände på mig men flög sen upp i ren panik...tänk om d var spindel!! Ja kastade mig på lampan å mycke riktigt, d va en stooor spindel m äckliga ben som låg där på lakanet å njöt...I MIN SÄNG!!! Vågade inte ta papper å döda den med (man kan ju känna spindeln genom papperet) så blev vattenflaskan som fick hoppa in å rädda mig. Mos blev d av den spindeln...å Kattis skyndade sig å stänga fönstret innan hon la sig igen...å somnade om gjorde hon oxå...efter en stund...
Igår åkte dammsugaren fram å swoosh så försvann spindelväv å en till spindel uppe i taket...urk! Äckligt!


Nu har ni lite up-to-date m va ja gjort i d sista. Får se hur lång tid ni får vänta på nästa spännande forts :P


 C U! kram kram

jämmers skitdator!!!

Glömde ju beklaga mig över min jämmers pissdator som helt klart måste hata mig!!
Aki har sagt att han kan fixa den, alltså hjälpa mig å omformatera eländet.
Woohoo! tänkte jag å kände att nu äntligen ska ja kunna koppla in externa hårddisken å kolla på lite film men...
då lägger såklart laddaren av =(   Så nu kan ja inte anv den överhuvudtaget...därför som d inte dyker upp nå nya bilder som planerat...Now u know! 

 

...

Solen skiner å ögonen rinner...är d inte härligt så säg...om verkar som att ja klagar så är d bara allergin som är dryg, solen är great!!

Har pärlat halsband m Eiris idag, hon har tålamod ibland iaf...satt i säkert 1 timme å pillrade innan hon kände sig nöjd =)Och snyggt blev det. 

Ja idag är det torsdag, snart en vecka till som gått...hänger inte m...d går rätt fort ändå. Tyvärr så går helgerna i ungefär samma takt och d är mindre kul :P  I helgen ska ja nog ta mig en tur till Winchester el Southampton, har inte bestämt mig än men nåt av dom blir det. Om det inte blir ösregn då...

Ingen riktig inspiration att skriva idag så lägger av här. Men ha d bäst!

Seeya! 

youtube beroende...

Har jag blivit här. Har nog aldrig kollat så mycke klipp där som den senaste tiden =) men det kostar ju inget så :P


Solen i England är bäst tycker ja!! =)   Tänk att det kunde vara så underbart skönt i detta landet.
Men det kommer ju även lite elände m sol å värme (för en del av oss) å eländet kallas för pollen allergi....men för mig är d inte björk å sånt, d slipper ja iaf, utan d är gräs gräs gräs i alla dess former! Urk! Så nu sitter ja här m rinnig, glansiga å rätt plufsiga ögon...men d finns ju melusin för det här med...tar bara några dar för kroppen att hantera den ordentligt.
Och snart kan ja njuta ordentligt av vädret igen!!


Pug besöket i helgen blev väl inte så väldigt lyckat men skam den som ger sig. Träffade en trevlig tjej, Sarah fr Winchester å vi bytte nr. Får se om vi hittar på nåt under sommaren. Annars va d väldigt mycke konstigt folk ute. Det första stället jag provade gick ja ganska snabbt ifrån, soo very boring, fortsatte istället lite längre ner på byn å hamnade på typ The Crown eller nå sånt...Köpte mig en öl å kollade runt efter nå trevligt å sätta mig med ;)  Såg 3-4st grabbar som satt vid ett bord å snackade å skrattade å tänkte att dom kan ja ju testa. Men ångrade mig när ja kom närmare å hörde va dom sa, d va f**king å s*ag i varje mening. Tur ja träffade på Sarah annars hade ja nog gått hem på en gång å bestämt mig för att aldrig gå dit igen. Ska nog ge plejset en chans till...lite senare i sommar...tror ja...


Finalen av Britain´s got talent avgjordes i helgen oxå. Ni har säkert hört å kanske även sett att Susan Boyle, den skotska tanten som tagit hela världen m storm, kom bara 2a...gör inget för min del =)  Diversity som vann är helt klart värdiga vinnare! Trean Julian Smith är helt sagolik han oxå, eller snarare hans spelande är helt sagolikt...Saxofon är bland d sexigaste instrumenten som finns på denna jord ;)  så där fick ni ett tips på hur man kan få Kattis på fall, spela saxofon...men då ska du va duktig å.
Så grattis Diversity, hoppas det går bra att uppträda för The Queen!!


Dags att plocka upp lilltjejen å ta sig ut i solen igen. Have a great day! Kramis

RSS 2.0