3 veckor och 1 dag kvar i Engelandet...

Imorgon går färden mot The Lake District där vi kommer tälta två nätter sen blir det att sova i lånad lägenhet. Verkar som att skottarna kände sig lite sugna på att göra en "Säterdalen" alltså att samla en massa vatten där d egentligen inge vatten ska vara... (man vill ju inte bada i sovsäcken) :P Så vi kommer istället bo i en tvårummare i Glasgow så kan göra dags tripper till Loch Ness, Edinburgh och en massa andra ställen =)  Kameran är nerpackad så kommer bilder efter nästa helg..cirkus...för den som är intresserad.

Om d är nån som vill få tag i mig så finns ja på engelska mob.nr...om jag missat att ge just dig det numret och du gärna vill ha det så hör av dig på Facebook eller svenska nr innan natten så ordnar vi det =)

Den här veckan har jag varit helt besatt av att läsa Plum-böcker...det som kvällarna gått åt till därför som jag varit lite frånvarande härifrån *sorry* Trots att ja läst dom minst 1-2 ggr tidigare så garvar ja lika mycke när hon flummar till sina tillfångataganden...och blir lika avis när hon velar mellan de två alfa-hanarna Morelli och Ranger *slurp*
Men nu har ja läst klart de tre jag lånade sist så ska låna nån bok av Helena att ha m på resan den här veckan. Hoppas ni får en härlig vecka med massor av jobb, regn, plugg å annat elände så tar jag solen, lugnet å turistandet...Ni måste vara trötta på sånt efter den här sommaren menar ja ;)

Ha d bäst! Seeya!!


Nu är det klippt!

Blev ingen större förändring förutom lite kortare då :P (kanske 5-6cm)...Ska försöka spara lite å se hur d känns.
Jag är inte den som gillar när folk håller på m mitt hår men den där bruden kunde fått hålla på hur länge som helst. Va nära att somna ett par ggr...och hade d inte varit för att ja satt å oroade mig över svettmärken på ryggen hade ja nog tuppat av ett par minuter. Sketans va varmt d varit idag. Visade sig att d va slöseri m energi förresten för även om ja va så blöt att man skulle kunna vrida ur tröjan så syntes d inte en liten droppe =) Tackar min lyckliga stjärna för det. Annars kunde d blivit lite pinsamt.

Imorgon åker la familia iväg till farmor å farfar så Kattis blir home alone över helgen! Woohoo! Och nästa fredag bär d av mot Skottland...sen är d bara 2 veckor kvar å så far jag hem. Oj, d är verkligen inte lång tid kvar nu...va flummigt!
Helena frågade igår om ja trodde att ja skulle sakna nåt när ja kom hem...Mitt svar va total tystnad...Är svårt att säga nu men kommer säkert komma på massor m saker när ja varit hemma ett par veckor. Ja menar självklart så kommer ja sakna la familia. Men det går ju å fixa m tfn samtal och lite Englands besök.

Helena är så nyfiken på den här bloggen. Vi har sagt att hon ska få adressen när ja åkt hem :P och kan se för mig nu hur hon kommer sitta å kommentera alla stavfel...snurriga meningsuppbyggnader...och såna grejer men det bjussar ja på =) 


Trööött! Ögonen går snart i kors å "imorgon är en annan dag" som Christer Björkman sjöng för väldigt längesen.
Suss gott alla glada!

xoxo


Tessa du är bäst! =)

Dubbla förlovningar i svenska kungahuset i år...tur man inte hänger i d där kretsarna, verkar ju vara smittsamt. Men är väl bara att gratulera Madde & Jonas oxå.

Fick post från Tessa idag! =) Ranch dip!! Woohoo! Så till helgen blir det party m chirre å dip. Oj va ja ska njuta då =)
Tack så mycke T!

Ska se slutet på Veronica Mars nu. Byebye!


The Spinnaker Tower

Början på ny vecka...igen. I don´t like mondays...är så långt kvar till helgen då :P Bara två veckor nu sen bär det av mot Skottland =) 

Va till Portsmouth i helgen m la familia. Åkte upp i "Spinnaker Tower". Läckert å läskigt på en gång. Men lyckades bearbeta mig höjdrädsla lite å ställa mig en bit i på d glasgolv som fanns på Level 1, ca 110m upp i luften *iiik*

...va bra mallig när ja gick därifrån sen *hehe*

...ser ut som en rensad fisk utifrån :P


d är en bit ner "men jag skrattar faran rakt iansiktet" :P
...å så andra hållet

...Dare Ye Walke The Plank? Not me!

...ingen Captain Jack Sparrow så långt ögat kunde nå =(

That´s it for now...Bye bye!


I like to move it, move it!

I like to move it, move it! I like to move it, move it! I like to move it, move it! U like to MOVE IT!!
Eiris älskar den...å vill bara passa på å säga att ja inte är skyldig till det...nästan inte...el är väl kanske lite skyldig...ok då d är mitt fel...
Helena å Eiris va in till Southampton igår å shoppade. Och så hittade dom in på den enda affärskedjan där Kattis portförbjudit sig själv, HMV, d säljs såklart film och musik där :P Iaf så va dom där inne å Eiris knatar rakt fram till en av hyllorna och plockar ner "Madagascar" filmen och börjar sjunga å vicka på rumpan: I like to move it, move it!
Lite av ett mysterium för Helena hur Eiris kände igen den filmen å låten :P  Men hon köpte den å den går varm i dvd´n nu...låten alltså...filmen har vi nog inte sett mer än 25min på.
 
Är idag fem veckor och tre dagar kvar tills jag återvänder till Sverige. Varav två veckor jobb, sen en vecka i Skottland och så två veckor jobb å sen hem. Kommer kännas konstigt men kul tror ja...hoppas ja...



Nu ska ja lägga mig i soffan å kolla lite Madagascar. Ha d!


Sol sol kom till mig!

Spenderade min regniga lördag på bio =) Helt suveränt! Såg Ice Age 3D och The Hangover, sistnämda va helt sjukt rolig. Den kommer helt klart hamna i dvd-samlingen hemma sen.
När ja kom hem på kvällen så kollade vi på Slumdog Millionaire...och har bara en fråga att ställa: "Hur kunde den filmen vinna 8st Oscars statyetter??" Bara för att en film berättar om en massa hemskt elände så behöver d faktiskt inte betyda att den automatiskt är bra!! Men smaken är som baken :P

Släktträffen hemma verkar ha varit bra. Ringde igår kväll och kollade läget och det hade varit 12 pers där på fredag kvällen å runt 21st där igår...Kände helt plötsligt att d inte gjorde nåt att ja inte va där. Har d såå lugnt å skönt här =)
Men verkar kunna bli en del folk helgen ja åker hem..."Då blir det fest!" som morsan säger m glädje varje gång vi pratar i tfn..."Då ska vi äta tacos!" fors hon sen. Vilket ja inte har nåt emot, älskar tacos!!

Idag skiner solen så ska ta på mina nya dojor som ja köpte för £22 (de va nedsatta fr £65) Och ta mig ut på en promenad!

Ha en superskön dag!


RSS 2.0