London is the best!!

En weekend i London, precis va ja behövde. Men jämmer va trött å sliten ja är :P
Har turistat, shoppat, varit på comedy pub och snackat m en massa trevliga människor fr alla möjliga olika håll.

Fick skjuts in te Eastleigh, i fredags, av Helena. Tog tåget därifrån till Waterloo. Sen va d bara att hittat t-banan och ta sig till Hyde Park och det hostel som skulle vara mitt hem över helgen =)  Checkade in där och stack direkt ut på äventyr men kom inte längre än till Notting Hill just då... 


...va min 4e gång i London men första gången som ja åkte dit själv. Kändes lite weird i början men samtidigt rätt skönt oxå, bara rå om sig själv =)

Delade rum med 8st andra och det funkade great. Dom flesta va glada och trevliga =) Fanns toa å dusch på varje rum så behövde inte dela m everyhoopa där och d va skönt...blir inte lika långa köer då på morgonen liksom.


...rätt fräsch och snygg....Kattis i spegeln :P


...Kattis högg såklart sängen högst upp. Och d där gardinerna va helt underbara! Fick en egen liten kuppe när man drog för dom...

Som vanligt så glömmer man lätt bort att äta, särskilt om man heter Kattis och ränner runt ensam :P men fick i mig lite mat varje dag trots allt...

...kanske inte världens mest näringsrika lunch men har man semester behöver man inte tänka på sånt nonsens, då ska det bara vara gott =) 

...värsta trollträdet i Hyde Park
 
...va rätt mysigt därinne, lite sagan om ringen


Hittade på lite käk te kvällen oxå faktiskt, hade lite tid att slå ihjäl innan Betnér skulle sätta igång...

...(lördagens middag) kycklingsallad, mumsfilibabba!!

Ja lördagkvällen spenderades på Comedy Pub vid Piccadilly. Fick plats längst fram i mitten så kunde dreggla massor över snyggaste svensken i lokalen ;)  Karl´n som hade puben gick först upp och försökte få igång publiken med lite småskämt (gick väl sådär) han frågade iaf om det fanns några London bor i publiken, och konstigt nog så tjoade nästan hela publiken då. Sen frågade han om det fanns några britter där som va på besök i London och då tjoade några andra (inte fullt lika många då of course) sen frågade han om det fanns några svenskar där...TJOOHOO! Gapar Kattis för full hals där längst fram...All uppmärksamhet på Kattis! =) 
"Då vet du vem mr Magnus Betnér är?"
"Självklart! Han är såå bra!!"
"Härligt! Då får du njuta på för här kommer han!"
Och helt plötsligt stod han där, 1 meter framför mig...ojojoj! Nog njöt jag alltid, och skrattade =)
När kvällen va slut hade 6st till komiker, med väldigt delade resultat, glidit runt på scenen. Och måste säga att den skotska karl´n på slutet va en av favoriterna...men kommer inte ihåg va han heter :(  Lär kolla upp d!

När ja sen skulle ta mig hem va ja rätt trött i skallen efter en hel dags vandrande på stan och sen skrattat så tårarna rann så va inte alltför uppmärksam på t-banan...vilket orsakade 2st felåkningar...så en resa som skulle ha tagit max 30min tog nu istället 1.5tim...inte så kul! Men hittade fram till slut iaf, stupade i säng och sov som en stock till morgonen efter.

Söndagen tänkte ja spendera i Hyde Park, behövde spara pengar men så börja ja snacka m en tjej fr Kina som checkat in där på morgonen. Hon tänkte ta en tur till nåt museum så jag frågade om ja fick hänga på...så vi drog till The British Museum..för d va gratis =)



...mumien tejpad å klar :P
        
...allt tyg tog visst slut när dom fixade mr mumie så dom här krakarna får frysa :P



...Kattis och Jung Ha @ the British Museum...grabben som tog korten fick sen bråttom iväg och förklara för flickvännen som stod en bit bort att d va vi som kastat oss på honom å inte tvärtom *hahaha* Tjejen såg inte glad ut om ja säger så men inte vårt problem om hon är en svartsjuk blondin ;)

     
...måste ju ha m London Eye och Big Ben även denna gång.
 
Hittade rätt tåg på en gång vid Waterloo station idag. Gick av i Winchester där Helena och Eiris va så fick åka bil hem därifrån. Skööönt! Kommer sova gott inatt efter helgens bravader. Har missat en del känner jag men kanske kommer vid annat tillfälle. Ha d gött!
 







Kommentarer
Postat av: Anki

Oj va mysigt du har haft då din lyllos! :) men jag tycker du är modig som far iväg sådär ensam hua skulle jag aldrig våga o skulle jag tycka de va tråkigt dessutom hihi Sköt om dig sålänge! kramar!

2009-07-20 @ 23:50:34
URL: http://cutecherryann.blogspot.com
Postat av: Flickvännen :D

Låter som om du bara har haft det underbart toppen gumman. Precis som jag trodde att du skulle ha med. Skönt att du får rå om dig själv lite, det kan du verkligen behöva. Synd bara att för vår del att ekonomi och tid går hand i hand. XOXO

2009-07-22 @ 12:08:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0